Prześlij plik do 100 MB i uzyskaj tymczasowy link. Opcjonalne hasło, auto-usuwanie po 1–72 h.
Tak. File Share przechowuje plik tymczasowo na serwerze Tentaco, aby odbiorcy mogli go pobrać za pomocą łącza udostępniania. Jest to zamierzone — w przeciwieństwie do lokalnych narzędzi Tentaco.
Możesz wybrać 1, 6, 24 lub 72 godziny. Następnie plik zostanie automatycznie usunięty. Wartość domyślna to 6 godzin.
100 MB na przesłanie.
Tak. Ustaw opcjonalne hasło przed przesłaniem. Odbiorcy muszą go wprowadzić, aby pobrać.
Nie. Przesyłaj i pobieraj prace bez rejestracji.
Pliki są przechowywane tylko przez wybrany TTL, a następnie usuwane. Zalecamy, aby nie przesyłać bardzo wrażliwych danych osobowych; zapoznaj się z polityką prywatności, aby uzyskać szczegółowe informacje prawne. Pozostajesz odpowiedzialny za to, czym się dzielisz.